Contact us : info@internationalfashionweeks.com

Shopping Cart

  • No products in the cart.
Image Alt
International Fashion Week Amsterdam

MILLASU

millasu

MILLASU
By Bahar Aydin

THE NETHERLANDS

In 1989 is Bahar Aydin geboren in Arnhem, Nederland. Ze studeert rechtsgeleerdheid op de Radboud Universiteit. Bahar Aydin is een jurist met een passie voor mode. Uit haar omgeving kreeg zij veel kritiek waarom ze niet iets met mode doet. Ze was zelf onbewust veel bezig met mode, maar besloot rechten te studeren. Ze hielp veel vrienden en familie met het combineren van kleding, maar dat was toch meer de taak van een stylist, dan het zijn van een modeontwerpster. Na veel kritiek ging Bahar Aydin zich meer verdiepen in mode. Ze kreeg na het verdiepen in mode veel ideeën en inspiratie en begon dit op papier te zetten.

You don't have permission to register